Computer reparatie

Gorinchem & omstreken

Computer reparatie

Is uw computer stuk of doet hij soms niet meer wat u wilt? Een trage of uitvallende computer? Krijgt u virus meldingen? Blauwe schermen? Connect-and-Go staat altijd klaar om u te helpen! Wij lossen uw computer problemen graag op. Omdat Connect-and-Go volledig merkonafhankelijk is kunnen wij u de beste oplossing aanbieden, tegen een scherpe prijs. Bij Connect and Go staat de klant voorop en niet de leverancier van hard- of software.

Onze werkplaats

U kunt uw computer of laptop alle tijden bij ons op de werkplaats langs brengen. Een afspraak is niet nodig. Er word dan zo spoedig mogelijk gezocht naar het probleem. Als uw computer klaar is word u direct gebeld. U kunt de computer dan ophalen of wij kunnen een afspraak maken om de computer bij u terug te plaatsen en weer volledig aan te sluiten naar wens.

Gebeld met Connect-and-Go ivm problemen met mijn computer en kon deze de zelfde dag nog langsbrengen. Ruim binnen de aangegeven tijd kon ik mijn computer weer ophalen en waren alle problemen verholpen. in één woord geweldig!
Fred Bakker