Mac reparatie

Gorinchem & omstreken

applelogo

Mac reparatie

Is uw Macbook, Macbook Pro, iMac, iPad, iPod of iPhone stuk of doet hij soms niet meer wat u wilt? Een trage of uitvallende computer? Krijgt u virus meldingen? Connect-and-Go staat altijd klaar om u te helpen! Wij lossen uw Mac problemen graag op. Omdat Connect-and-Go volledig merkonafhankelijk is kunnen wij u de beste oplossing aanbieden, tegen een scherpe prijs. Bij Connect and Go staat de klant voorop en niet de leverancier van hard- of software.

Onze werkplaats

U kunt uw Mac apparaten alle tijden bij ons op de werkplaats langs brengen. Een afspraak is niet nodig. Er word dan zo spoedig mogelijk gezocht naar het probleem. Als uw Mac apparaat klaar is word u direct gebeld. U kunt de mac dan ophalen of wij kunnen een afspraak maken om de mac bij u terug te plaatsen en weer volledig aan te sluiten naar wens.

Gebeld met Connect-and-Go ivm problemen met mijn computer en kon deze de zelfde dag nog langsbrengen. Ruim binnen de aangegeven tijd kon ik mijn computer weer ophalen en waren alle problemen verholpen. in één woord geweldig!
Fred Bakker