E-Commerce Gorinchem

Verkoop uw producten online met een op maat gemaakte webshop

Betaalbare, professionele webshop / e-commerce site

Als u op zoek bent naar webontwikkelaars in Gorinchem, dan kunnen wij u voorzien van een persoonlijke, lokale service. Met 15 jaar ervaring in het creëren van mooie klantvriendelijke webshops, kunnen wij kleine brochure websites tot grote e-commerce websites ontwerpen die vele honderden individuele producten bevatten.

Omdat we zelf een klein bedrijf zijn in Gorinchem, begrijpt Connect-and-Go dat werken met een budget cruciaal is voor veel kleine bedrijven, dus we bieden betaalbare websites zonder verlies van functionaliteit of de mate van controle die u heeft over uw online aanwezigheid.

Onze diensten bevatten:

Ontwerp

Het ontwerpteam combineert uw visie en vaardigheden om een shop te maken met een unieke en aantrekkelijke persoonlijkheid.

Webhosting

Een website zou niet bestaan zonder een server die deze ondersteunt. Met hulp van onze cloud partners is uw website altijd razendsnel.

Betaalmogelijkheden

Bij Connect-and-Go zorgen we dat de klanten van uw webshop altijd toegang hebben tot de laatste betaalmiddelen.

Onderhoud en backups

Alle klanten die gebruik maken van onze pakketten ontvangen gratis maandelijkse ondersteuning, beveiligingsupdates en 30-dagen back-ups.

Voor élk soort bedrijf!

Onze webshops voor kleine bedrijven zijn perfect voor elk bedrijf. In tegenstelling tot veel webdesignbureaus hebben wij geen paginalimiet en de website-software wordt geleverd met veel handige apps die u gratis kunt gebruiken – mocht u een galerij nodig hebben om uw producten of diensten te tonen, een pagina met getuigenissen om uw tevreden klanten uw lof te laten zingen, een “team”-pagina om uw personeel voor te stellen of een winkel om uw producten daadwerkelijk online te verkopen – er is zeker een app die aan uw behoeften voldoet!

0
jaar ervaring

Connect-and-Go bestaat uit een team vol creatieve, ambitieuze designers met meer dan 15 jaar ervaring.

We snappen dat u het juiste gevoel wilt overbrengen op uw klanten. Dat is niet eenvoudig. Daarom werken wij nauw met u samen. Heeft u al ideeën? Of juist nog helemaal niet? Wat de situatie ook is, door samen te werken met onze designexperts ontstaat er een website die niet alleen voldoet aan uw wensen, maar ook zorgt voor conversies en uiteindelijk online omzet.

Een unieke maar professionele uitstraling, duidelijke website en aantrekkelijk design zorgen voor een goede indruk op uw bezoekers. Dit verleidt hun om actie te ondernemen op uw website. Ons webdesign team realiseren voor jou een website die in een oogopslag aan de bezoekers duidelijk maakt waar hij is, wat hij kan doen en wat hij kunt verwachten van uw website.

Voor uw bezoekers en potentiële klanten moet ook direct duidelijk zijn waar de informatie op uw website te vinden is. Daarom zorgen wij ervoor dat de navigatiestructuur duidelijk is. Ook letten wij op de juiste call-to-actions en de juiste linkstructuur. Dat inclusief een website die logisch in elkaar zit en daarmee de bezoeker op een goede manier door de website heen leidt, is een uitstekende formule tot succes!

SEO is waarschijnlijk niet het eerste wat in u opkomt wanneer u denkt aan webdesign. Toch is dit een belangrijk onderdeel. Naast een goede zichtbaarheid op mobiele apparaten en tablets is de snelheid van de website ook een meespelende factor voor beoordeling van de zoekmachines. Naast webdesignen zijn wij ook gespecialiseerd in het optimaliseren van uw website in de zoekmachines.

Is mijn domein nog beschikbaar?

De eerste stap naar het aanvragen van een website is het voltooien van een domeincheck.