Windows 11

Het beste Windows tot nu toe

Windows heeft verschillende varianten. Dit varieert van MS-DOS tot de huidige versie Windows 11. Windows XP word niet meer ondersteunt omdat deze versie van Windows vol met beveiligingsproblemen zit. Daarom raden wij u altijd aan om te upgraden naar een nieuwere versie van Windows. Indien u wilt overstappen naar een nieuwere versie van Windows, kunnen wij dat voor u installeren.

Goedkope Windows licenties

Connect-and-Go installeert, upgrade of activeert uw Windows voor ongekend lage prijzen. Wij hebben grootschalig aantal licenties voor bijna elke Windows variant vanaf Windows 7. Als u interesse heeft in een upgrade of een Windows licentie kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u een Windows 7 of 8.1 computer wilt upgraden kunnen wij dit voor u doen zonder dat u enig van uw data verliest. Ook is het mogelijk om van oudere Windows systemen een back-up te maken en terug te zetten in een nieuwe installatie.

Gebeld met Connect-and-Go ivm problemen met mijn computer en kon deze de zelfde dag nog langsbrengen. Ruim binnen de aangegeven tijd kon ik mijn computer weer ophalen en waren alle problemen verholpen. in één woord geweldig!
Fred Bakker